Εκδόσεις Interbooks

εκδόσεις INTERBOOKS
ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ 51
106 81 ΑΘΗΝΑ
T. 2103633629
F. 2103612010
info@interbooks.gr

  Κατάλογος » ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ » 045-005 στις τιμές περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ  
Συγγραφείς
Κατηγορίες Βιβλίων
 ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 


 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 


 ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ


 ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ


 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ


 ΧΡΗΜΑΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ


 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ και ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ


 ΔΙΚΑΙΟΥ


 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 


 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ


 ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ


 ΧΡΗΜΑΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ


 ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ


 MARKETING


 ΠΩΛΗΣΕΩΝ


 ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ


 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ


 ΑΓΓΛΙΚΩΝ


 ΛΕΞΙΚΑ


 ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ


 ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ


 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Νέα Βιβλία Περισσότερα
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
23.32EUR
Αναζήτηση
 
Χρησιμοποιήστε λέξεις κλειδιά για την αναζήτηση
(isbn με παύλες).
Προχωρημένη αναζήτηση
Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΥΜΝΗ
[045-005]
37.10EUR
ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ

Συγγραφέας
RICHARD BRANSON


INTERBOOKS-PROTHESIS
isbn 978-960-390-204-1
Έκδοση 2009
Σελίδες 384


Δείτε το στον ΕΥΔΟΞΟ

Από τη δημιουργία της με τη μορφή μιας εταιρείας που πουλούσε δίσκους μουσικής μέσω ταχυδρομικών παραγγελιών μέχρι και την ίδρυση της Virgin Galactic, σήμερα η Virgin είναι μία από τις πρώτες ‘καθημερινές' μάρκες σε ολόκληρο τον κόσμο, που την εμπιστεύονται και την απολαμβάνουν πολλά εκατομμύρια άτομα.
Στο βιβλίο αυτό ο σερ Richard Branson αποκαλύπτει τις εσωτερικές πτυχές της ζωής του στον χώρο των επιχειρήσεων και φέρνει στην επιφάνεια την απίστευτη αλήθεια σχετικά με τις πιο επικίνδυνες, τις ευφυείς και τολμηρές συμφωνίες του. Ανακαλύψτε γιατί η Virgin προσπάθησε να αναλάβει μία από τις μεγαλύτερες υπερ-μάρκες στον κόσμο, πώς η Virgin Mobile USA θεωρείται ως η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία όλων των εποχών που δημιούργησε έσοδα πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια (πιο υψηλή ανάπτυξη ακόμα και από την Microsoft, την Google και την Amazon) και πώς ο Richard Branson είναι το μόνο άτομο στον κόσμο που έχει δημιουργήσει παγκοσμίως εταιρείες αξίας οχτώ δισεκατομμυρίων δολαρίων από του μηδενός σε οχτώ διαφορετικούς τομείς.
Ποια προσόντα αναζητάει ο Richard Branson στα άτομα που προσλαμβάνει; Πώς διαχειρίζεται μια κρίση; Ποιους επιχειρηματίες θαυμάζει περισσότερο; Μάθετε την αληθινή ιστορία που κρύβεται πίσω από την επιτυχία της Virgin Blue στην Αυστραλία, τι πραγματικά συνέβη όταν η Virgin υπέβαλε προσφορά για να εξαγοράσει την Northern Rock και γιατί ο Richard Branson πιστεύει ότι όλες οι επιχειρήσεις πρέπει να συνεργαστούν με τις κυβερνήσεις για να αντιμετωπίσουν το θέμα της κλιματολογικής αλλαγής και να επενδύσουν στο μέλλον του πλανήτη μας.


Συνδυάζοντας ανεκτίμητης αξίας συμβουλές με τις αξιοσημείωτες και ειλικρινείς κρυφές ιστορίες των μεγαλύτερων επιτευγμάτων της Virgin, αλλά και μερικές αποτυχίες της, το βιβλίο αυτό είναι ένας δυναμικός, γεμάτος εμπνεύσεις και πραγματικά πρωτότυπος οδηγός προς την επιτυχία στο χώρο των επιχειρήσεων και στη ζωή. Ανεξάρτητα αν είστε στέλεχος, επιχειρηματίας ή απλώς κάνατε τα πρώτα σας βήματα, ο Richard Branson παρουσιάζει την... ακτινογραφία της επιχείρησής του για να δείξει πώς μπορείτε να επιτύχετε και να κάνετε τη διαφορά.

 

Ο τολμηρός μπορεί να μη ζήσει για πάντα, αλλά ο επιφυλακτικός μπορεί να μη ζήσει καθόλου.ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος για την ευκαιρία που μου δίνεται να προλογίσω την ελληνική έκδοση του "Business Stripped Bare", του τελευταίου βιβλίου του Sir Richard Branson, αυτoύ του μεγάλου επιχειρηματία και ευλογημένου ανθρώπου που κατά τα τελευταία 40 χρόνια έχει επηρεάσει όσο κανείς τον τρόπο με τον οποίο οι σύγχρονοι επιχειρηματίες σκέπτονται και δρουν. Στη χώρα μας, πολλά άτομα θεωρούν τον Sir Richard Branson σάν τη σύγχρονη μορφή του Οδυσσέα, του αρχαίου μας ήρωα, ο οποίος για το μακρύ και ατέλειωτο ταξίδι του προς την Ιθάκη (όποια και ήταν αυτή), έμαθε, με τον δύσκολο τρόπο, το πώς να αντιμετωπίζει το απρόσμενο και το πώς να ζει κάθε ημέρα του με πληρότητα, όντας πάντα αισιόδοξος, καινοτόμος και έτοιμος να μηχανευτεί λύσεις, εκεί που όλοι οι άλλοι έβλεπαν μόνο την καταστροφή.
Ο Sir Richard Branson είναι διεθνώς αναγνωρισμένος για την επιχειρηματική του ιδιοφυΐα, τη σημασία που αποδίδει στη λεπτομέρεια και την αφοσίωσή του στους πελάτες του. Αυτός και οι συνεργάτες του είναι δεσμευμένοι στην εξυπηρέτηση των πελατών τους και στην προσφορά σε αυτούς υπηρεσιών σημαντικής προστιθέμενης αξίας. Ο Sir Richard είναι ένας χαρισματικός νεωτεριστής που όταν ρωτήθηκε γιατί έγινε επιχειρηματίας, απάντησε απλά, με το αμίμητο, «γιατί μου αρέσει να φτιάχνω πράγματα».
Μερικοί λένε ότι η ζωή μας είναι σαν ένας κύκλος. Ζούμε την καθημερινή μας ζωή, συναντάμε ανθρώπους που αργότερα ξεχνάμε και στη συνέχεια έρχεται μια μέρα όπου, σαν σε λάμψη, αναβιώνουμε καταστάσεις που ενδέχεται να είχαμε ζήσει στο παρελθόν. Deja-vu; Δεν είναι ακριβώς έτσι. Ήμουν ένας φτωχός νεαρός φοιτητής στο πρώτο μου μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στα Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του York στην Μεγάλη Βρετανία στα μέσα της δεκαετίας του εβδομήντα, όπου συνυπολογίζονταν ακόμη και η κάθε «πέννα», ώστε να μπορέσω να αγοράσω εκείνη την εποχή δίσκους μουσικής. Τότε, όλοι εμείς οι ξένοι φοιτητές στην Αγγλία δεν μπορούσαμε, σαν ξένοι που ήμασταν, να αγοράζουμε δίσκους μέσω παραγγελιών καταλόγου από τις γνωστές μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες που λειτουργούσαν στο Ηνωμένο Βασίλειο εκείνη την εποχή. Αυτό όμως δεν συνέβαινε με την Virgin Records. Αυτή ήταν η πρώτη μου «δοσοληψία» με τον Richard Branson κατά την εποχή εκείνη. Ως ευχαριστημένος πελάτης του. Είναι κρίμα που έπρεπε να τους αποχωριστώ χαρίζοντάς τους, δύο χρόνια αργότερα, μιας και έπρεπε να φύγω στις ΗΠΑ για συνέχιση των σπουδών μου και δεν μπορούσα να τους πάρω, λόγω βάρους και κόστους, μαζί μου στο ταξίδι.
Σήμερα, πολλά χρόνια αργότερα, πίσω στην Αθήνα, διευθύνοντας την εκπαιδευτική εταιρεία ΠΡΟΘΕΣΗ ΑΕ, καλούμαι να εκδόσω στα ελληνικά το τελευταίο βιβλίο του Sir Richard Branson με τίτλο "Business Stripped Bare". Αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Έχω την τιμή να φιλοξενώ αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο στην Αθήνα, αυτό το ιδανικό πρότυπο της σύγχρονης επιχειρηματικής σκέψης, μιας και αποδέχθηκε την πρόσκληση της εταιρείας μου και έρχεται στην Ελλάδα τον Μάιο για να μοιρασθεί το όραμά του και την εμπειρία του με την ελληνική επιχειρηματική κοινότητα. Θα συζητήσει και θα ανταλλάξει απόψεις με τους Έλληνες συναδέλφους σχετικά με το επιχειρείν σε πολυσχιδές και διεθνές επίπεδο, για τους τρόπους αντιμετώπισης της χρηματοπιστωτικής κρίσης, καθώς και για το πώς θα πρέπει να δράσουν οι επιχειρήσεις για να αναπτυχθούν στις μετά την κρίση αγορές, ψάχνοντας για νέες μεγάλες επιχειρηματικές ευκαιρίες.
Προσωπικά, νιώθω πολύ υπερήφανος που ο Sir Richard εμπιστεύθηκε την ΠΡΟΘΕΣΗ αναθέτοντάς μας τη μετάφραση και έκδοση του έργου του στα ελληνικά, αλλά και επειδή μας τίμησε, ειδικά εμάς, αποδεχόμενος την πρότασή μας να συμμετάσχει ως ομιλητής στην σειρά εκδηλώσεών μας, με τίτλο «Great Leaders Series Events». Επίσης, είμαι πολύ υπερήφανος επειδή η ΠΡΟΘΕΣΗ, σε λιγότερο από έξι χρόνια έχει καταφέρει να θεωρείται από τους πελάτες της, ως η κορυφαία διοργανώτρια εταιρεία μεγάλων επιχειρηματικών εκδηλώσεων και λοιπών συνεδρίων στην Ελλάδα. Επίσης, είμαι πολύ υπερήφανος που καταφέραμε να έχουμε μεταφράσει και δημοσιεύσει στα ελληνικά, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις INTERBOOKS, μια δεκάδα εξαιρετικών βιβλίων, γραμμένων από διεθνείς προσωπικότητες, όπως οι Jack Trout (στρατηγική), Philip Kotler (Marketing), Linda Richardson (Πωλήσεις), John Kotter (Ηγεσία & Αλλαγή), Richard Boyatzis (Συναισθηματική Νοημοσύνη) και τώρα ο Sir Richard Branson (Επιχειρηματικότητα). Περισσότεροι τίτλοι θα ακολουθήσουν σε λίγο καιρό.
Τέλος, θα ήταν παράληψη αν δεν ευχαριστούσα από την καρδιά μου όσους συνετέλεσαν στην έκδοση του βιβλίου αυτού. Συγκεκριμένα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον φίλο μου, συνεργάτη και συνταξιδιώτη μου στο ταξίδι της προσωπικής ανάπτυξης, Κώστα Αλεξανδράκη, που πάντα με σπρώχνει στα δύσκολα, μιας και εκεί βρίσκεται η πρόκληση, τον Ανδρέα Σοκοδήμο για τη μετάφραση των κειμένων, τη Φωτεινή Σιβρίδου για τη γλωσσική επιμέλεια, καθώς και τον Στάθη Νικητόπουλο, διευθυντή της INTERBOOKS για την προσοχή του στη λεπτομέρεια. Πρέπει τέλος να τονιστεί πως την επιμέλεια της απόδοσης των εννοιών, των νοημάτων και της ορολογίας είχε ο υπογράφων. Άρα και την ευθύνη για το αποτέλεσμα.

Είμαι σίγουρος πως θα βρείτε το βιβλίο αυτό εξαιρετικά ενδιαφέρον. Απολαύστε το!


Αθήνα, 27 Απριλίου 2009
Βασίλης Νικολάου Τσάρας
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος
ΠΡΟΘΕΣΗ Σύμβουλοι Επιχειρήσεων ΑΕ


Αυτό το βιβλίο προστέθηκε στον κατάλογό μας την 06 Τετάρτη, Μάιος 2009.
Κριτικές
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το βιβλίο αγόρασαν επίσης
ΑΝΕΞΟΔΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
ΑΝΕΞΟΔΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
Καλάθι αγορών  Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 70.00EUR
Σύνδεση
Διεύθυνση E-Mail:
Κωδικός:

Εγγραφή
Υπενθύμιση Κωδικού
Ειδοποιήσεις Περισσότερα
ΕιδοποιήσειςΘέλω ειδοποιήσεις για αλλαγές του βιβλίου Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΥΜΝΗ
Newsletter
Σημείωση: Αν είστε μέλος συνδεθείτε για να γραφτείτε στη Λίστα Ενημερώσεων.

E Mail

Το όνομά σαςΑποστολές και Επιστροφές |  Όροι Χρήσεως-Πληρωμές | Προσωπικά Δεδομένα |  Η Εταιρεία | Συχνές Ερωτήσεις (FAQ) | Δωροεπιταγές | Επικοινωνία |


ΧΑΡΤΗΣ


Copyright © 2007 octana
Powered by octana