Εκδόσεις Interbooks

εκδόσεις INTERBOOKS
ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ 51
106 81 ΑΘΗΝΑ
T. 2103633629
F. 2103612010
info@interbooks.gr

  Κατάλογος » MARKETING » 045-003 στις τιμές περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ  
Συγγραφείς
Κατηγορίες Βιβλίων
 ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 


 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 


 ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ


 ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ


 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ


 ΧΡΗΜΑΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ


 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ και ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ


 ΔΙΚΑΙΟΥ


 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 


 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ


 ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ


 ΧΡΗΜΑΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ


 ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ


 MARKETING


 ΠΩΛΗΣΕΩΝ


 ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ


 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ


 ΑΓΓΛΙΚΩΝ


 ΛΕΞΙΚΑ


 ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ


 ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ


 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Νέα Βιβλία Περισσότερα
Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΥΜΝΗ
Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΥΜΝΗ
37.10EUR
Αναζήτηση
 
Χρησιμοποιήστε λέξεις κλειδιά για την αναζήτηση
(isbn με παύλες).
Προχωρημένη αναζήτηση
ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ
[045-003]
27.56EUR
Περιεχόμενα
Περιεχόμενα-ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ
Ενδεικτικό
Κεφάλαιο
Ενδεικτικό Κεφάλαιο-ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ
Συγγραφείς του βιβλίου Primal Leadership best seller σύμφωνα με τους New York Times

Συγγραφέας
ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ANNIE McKEE


INTERBOOKS-PROTHESIS
isbn 978-960-390-199-0
Έκδοση 2008
Σελίδες 320


Δείτε το στον ΕΥΔΟΞΟ

Μια συγκλονιστική ιστορία για την καλοσύνη, την κατανόηση, την αισιοδοξία και την ελπίδα.


Πώς να ανανεωθείτε και να δημιουργήσετε σχέσεις με άλλους μέσω της επιμέλειας, της ελπίδας και της κατανόησης.

‘Το βιβλίο αυτό εξηγεί εύστοχα τι χρειάζεται για να γίνεις ηγέτης στον σύγχρονο κόσμο που λειτουργεί σαν μια χύτρα ταχύτητας. Στηρίζεται σε στοιχεία, περιέχει μεγάλη δόση αντισυμβατικής σοφίας, και είναι πάρα πολύ πρακτικό. Το βιβλίο αυτό, που είναι άριστα γραμμένο, αποτελεί μια ασυνήθιστη συμβολή στο χώρο των επιχειρήσεων’.
Jim Loehr, πρόεδρος και γενικός διευθυντής της LGE Performance Systems, και ο ένας εκ των συγγραφέων του βιβλίου The Power of Full Engagement με τις κορυφαίες πωλήσεις

‘Οι συγγραφείς αυτού του βιβλίου δίνουν έναν πρακτικό οδηγό για τη διατήρηση της επιτυχίας ως ηγέτη ενόψει του αμείωτου στρες μέσω της καλλιέργειας της επιμέλειας, της ελπίδας, της κατανόησης, στο χώρο εργασίας και στην καθημερινή ζωή. Υποστηρίζουν τις θεωρίες τους με εποικοδομητικά παραδείγματα από την πραγματικότητα. Πρόκειται για ένα σπάνιο οικονομικό βιβλίο, που διαβάζεται ευχάριστα. Προσωπικά συνιστώ αυτό το βιβλίο σε όλους όσους είναι ηγέτες ή φιλοδοξούν να παίξουν ρόλο ηγέτη’.
Barbara Krumsiek, πρόεδρος και γενική διευθύντρια της Calvert Group

‘Η ποιότητα και η διατηρησιμότητα κάθε οργανισμού στηρίζεται στην πνευματική και συναισθηματική σχέση ανάμεσα στους ηγέτες του και τις βασικές ομάδες συμφερόντων που υπάρχουν σε αυτόν. Η δουλειά του Richard Boyatzis και της Annie McKee δίνει έμπνευση σε όποιον θέλει να έχει άριστη σύμπνοια με τους υφιστάμενούς του’.
Mats Lederhausen, Διευθύνων Σύμβουλος της McDonald’s Ventures LLC

‘Το βιβλίο αυτό είναι μια σε βάθος διερεύνηση του τρόπου με τον οποίο οι ηγέτες μπορούν να ξεπεράσουν τον φαύλο κύκλο του στρες, των θυσιών, και της παραφωνίας που παρατηρείται σε πάρα πολλούς οργανισμούς. Στηριζόμενοι στο βιβλίο τους Primal Leadership που έγραψαν με τον Dan Goleman, ο Boyatzis και η McKee τονίζουν τη σπουδαιότητα της συμπόνιας και της ικανότητας να δημιουργήσεις και να χρησιμοποιήσεις ελπίδα και κατανόηση όταν καλείσαι να αντιμετωπίσεις δύσκολες καταστάσεις. Το βιβλίο αυτό δίνει πολύτιμα μαθήματα σε όποιον κατέχει ηγετική θέση στον σύγχρονο περίπλοκο κόσμο που είναι γεμάτος απαιτήσεις’.
Dr. Daniel Vasella, πρόεδρος και γενικός διευθυντής της Novartis


Πώς οι μεγάλοι ηγέτες δημιουργούν και διατηρούν τη σύμπνοια σε ταραγμένες εποχές

Τα έχουμε δει και στο παρελθόν. Τον φιλόδοξο ηγέτη ο οποίος απολαμβάνει τεράστια επιτυχία και στη συνέχει, κατά ένα αδιευκρίνιστο τρόπο, ανατρέπεται και χάνεται. Αυτός ο ηγέτης ίσως είστε εσείς. Γιατί να συμβαίνει αυτό, παρόλο που ο ηγέτης έχει όραμα, ταλέντο και συναισθηματική ευφυΐα;
Ο Richard Boyatzis και η Annie McKee που μαζί με τον Daniel Goleman έγραψαν το διεθνές μπεστσέλερ Primal Leadership (βρετανική έκδοση: The New Leaders) υποστηρίζουν ότι οι σημερινοί ηγέτες αντιμετωπίζουν πρωτοφανείς προκλήσεις που οδηγούν σε ένα φαύλο κύκλο στρες και θυσιών, με ελάχιστο ή και καθόλου χρόνο για ανάκαμψη. Συνεπώς, ακόμα και οι ηγέτες που είναι πολύ ικανοί στην σύμπνοια –και των οποίων η ικανότητα να διαχειρίζονται εύστοχα τα συναισθήματά τους και τα συναισθήματα των άλλων οδήγησε τις εταιρείες τους στην μεγάλη επιτυχία- καταλήγουν να οδηγούνται σταδιακά στην παραφωνία.
Στο βιβλίο αυτό, οι συγγραφείς αξιοποιούν την εμπειρία τους από την πολυετή ενασχόλησή τους με την έρευνα και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για να προσφέρουν ένα πρακτικό πλαίσιο για τον τρόπο με τον οποίο οι ηγέτες μπορούν να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν τη σύμπνοια στις σχέσεις τους, στις ομάδες τους, και στους οργανισμούς τους. Για να αντισταθμίσουν το αναπόφευκτο ‘στρες της εξουσίας’ που χαρακτηρίζει τον ρόλο του ηγέτη, οι ηγέτες πρέπει να διαχειριστούν συνειδητά τον ‘κύκλο των θυσιών και της ανανέωσης’ εγκαταλείποντας τα καταστροφικά μοντέλα και ανανεώνοντας τον εαυτό τους σωματικά, πνευματικά, και συναισθηματικά.
Μέσα από ζωντανά παραδείγματα προερχόμενα από οργανισμούς της πρώτης γραμμής διεθνώς, το βιβλίο αυτό εξηγεί τους τρόπους με τους οποίους τρία βασικά στοιχεία –η επιμέλεια, η ελπίδα και η κατανόηση- είναι απαραίτητα για να κάνουν δυνατή την ανανέωση και να διατηρηθεί η σύμπνοια. Οι συγγραφείς του βιβλίου αυτού δείχνουν ότι αυτές οι φαινομενικά ‘ήπιες’ έννοιες αποδεδειγμένα έχουν συνέπειες για την άσκηση της ηγεσίας, προκαλώντας σωματικές και ψυχολογικές αλλαγές που δίνουν τη δυνατότητα στους ηγέτες να υπερνικήσουν τις αρνητικές επιπτώσεις του χρόνιου στρες. Στο βιβλίο αυτό δίνονται επίσης δεκάδες ασκήσεις και ένα δοκιμασμένο στην πράξη Μοντέλο της Ηθελημένης Αλλαγής που καθοδηγεί τους ηγέτες στο δρόμο που καταλήγει στη σύμπνοια και την ανανέωση.
Οι ηγέτες δεν μπορούν να διατηρήσουν την αποτελεσματικότητα, αν δεν μπορούν να διατηρηθούν οι ίδιοι. Το βιβλίο αυτό δίνει την έμπνευση –και τα εργαλεία- για να βοηθήσει τους ηγέτες να γίνουν και να παραμείνουν επιτυχημένοι ηγέτες στη δουλειά και στη ζωή τους.
Ο Richard Boyatzis είναι καθηγητής στα τμήματα Συμπεριφοράς Οργανισμών και Ψυχολογίας στο Case Western Reserve. Επίσης είναι επισκέπτης καθηγητής Ανθρωπίνων Πόρων στο ESADE της Βαρκελώνης.
Η Annie McKee είναι συνδιευθύντρια του Teleos Leadership Institute και διδάσκει στο University of Pennsylvania Graduate School of Education.

Αυτό το βιβλίο προστέθηκε στον κατάλογό μας την 07 Τετάρτη, Μάιος 2008.
Κριτικές
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το βιβλίο αγόρασαν επίσης
ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ
ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΤΑ JACK TROUT
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΤΑ JACK TROUT
ΑΝΕΞΟΔΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
ΑΝΕΞΟΔΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
Καλάθι αγορών  Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 70.00EUR
Σύνδεση
Διεύθυνση E-Mail:
Κωδικός:

Εγγραφή
Υπενθύμιση Κωδικού
Ειδοποιήσεις Περισσότερα
ΕιδοποιήσειςΘέλω ειδοποιήσεις για αλλαγές του βιβλίου ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ
Newsletter
Σημείωση: Αν είστε μέλος συνδεθείτε για να γραφτείτε στη Λίστα Ενημερώσεων.

E Mail

Το όνομά σαςΑποστολές και Επιστροφές |  Όροι Χρήσεως-Πληρωμές | Προσωπικά Δεδομένα |  Η Εταιρεία | Συχνές Ερωτήσεις (FAQ) | Δωροεπιταγές | Επικοινωνία |


ΧΑΡΤΗΣ


Copyright © 2007 octana
Powered by octana