Εκδόσεις Interbooks

εκδόσεις INTERBOOKS
ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ 51
106 81 ΑΘΗΝΑ
T. 2103633629
F. 2103612010
info@interbooks.gr

  Κατάλογος » MARKETING » 045-001 στις τιμές περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ  
Συγγραφείς
Κατηγορίες Βιβλίων
 ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 


 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 


 ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ


 ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ


 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ


 ΧΡΗΜΑΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ


 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ και ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ


 ΔΙΚΑΙΟΥ


 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 


 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ


 ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ


 ΧΡΗΜΑΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ


 ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ


 MARKETING


 ΠΩΛΗΣΕΩΝ


 ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ


 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ


 ΑΓΓΛΙΚΩΝ


 ΛΕΞΙΚΑ


 ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ


 ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ


 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Νέα Βιβλία Περισσότερα
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
18.02EUR
Αναζήτηση
 
Χρησιμοποιήστε λέξεις κλειδιά για την αναζήτηση
(isbn με παύλες).
Προχωρημένη αναζήτηση
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΤΑ JACK TROUT
[045-001]
14.84EUR
ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ


Συγγραφέας
JACK TROUT


INTERBOOKS-PROTHESIS
isbn 960-390-177-6
Έκδοση 2006
Σελίδες 136


Δείτε το στον ΕΥΔΟΞΟ

Ο ανταγωνισμός είναι πιο βάναυσος από κάθε άλλη φορά και οι εταιρείες δεν αγωνίζονται απλώς για να νικήσουν, αλλά για να επιβιώσουν. Ο επιχειρηματικός κόσμος σε όλους τους κλάδους αναζητά δοκιμασμένες στρατηγικές για να κερδίσει μια θέση στο μυαλό και να κατακτήσει τις αγορές. Επανειλημμένως απευθύνονται στον Jack Trout. Η πείρα του Trout είναι πολυετής, προέρχεται από πολλές εταιρείες, και από πολλές περιοχές του κόσμου. Ο Trout θεωρείται ένας από τους κορυφαίους στον κόσμο ειδικούς σε θέματα στρατηγικής μάρκετινγκ. Το βιβλίο αυτό, είναι ένας σφαιρικός οδηγός που σας πληροφορεί για τις πρωτοποριακές προβλέψεις του, παρουσιάζοντας τις καλύτερες συμβουλές από τα πολλά βιβλία του για ό,τι συμβαίνει στο σύγχρονο επιχειρησιακό περιβάλλον.ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΙΣΤΕ ΕΥΑΛΩΤΟΣ

Όταν χρειάζεστε πραγματικά την τέλεια στρατηγική, υπάρχει μια πηγή στην οποία μπορείτε να προστρέξετε: στον ειδικό σε θέματα μάρκετινγκ και συγγραφέα βιβλίων μπεστ σέλερ, των Jack Trout. Για περισσότερα από είκοσι χρόνια οι προφητικές προβλέψεις του Trout έχουν βοηθήσει τα στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου σε ολόκληρη την υφήλιο να πετύχουν προτεραιότητα στις επιλογές του καταναλωτή, να κατακτήσουν αγορές και να γίνουν ηγέτες της αγοράς. Στον κόσμο των επιχειρήσεων, όπου µόνο οι δυνατοί επιβιώνουν, σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά, χρειαζόμαστε τη σοφία του Jack Trout. Η στρατηγική είναι ό,τι χρειάζονται οι νικητές, και ο Jack Trout είναι ό,τι χρειάζεται η στρατηγική:

• Η στρατηγική έχει να κάνει µε την ΕΠΙΒΙΩΣΗ
• Η στρατηγική έχει να κάνει µε το πως ΕΚΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
• Η στρατηγική έχει να κάνει µε το πως να γίνεις ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ
• Η στρατηγική έχει να κάνει µε τον ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ
• Η στρατηγική έχει να κάνει µε την ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ
• Η στρατηγική έχει να κάνει µε την ΑΠΛΟΤΗΤΑ
• Η στρατηγική έχει να κάνει µε την ΗΓΕΣΙΑ
• Η στρατηγική έχει να κάνει µε την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠΡΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ
Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος που μου δίνεται η δυνατότητα να προλογίσω το τελευταίο βιβλίο του Jack Trout, αυτού του μεγάλου συγγραφέα και επα οντα του Μάρκετινγκ που εδώ και 30 περίπου χρόνια επηρεάζει ριζικά τον τρόπο σκέψης και δράσης κάθε σύγχρονου μάρκετερ. Ο Jack Trout είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένος, σαν ο κατ' εξοχήν ειδήμων σε θέματα επιχειρησιακής στρατηγικής. Μάλιστα, οι ιδέες του σχετικά με τις στρατηγικές χωροθέτησης, του πολέμου και των εχθροπραξιών μάρκετινγκ" μεταξύ των επιχειρήσεων, της άσκησης "μάρκετινγκ από κάτω προς τα πάνω" και της παγίδας που μπορεί να συνεπάγεται μια αλόγιστη επέκταση μάρκας, έχουν φέρει μια νέα εποχή, μια φρεσκάδα στον τρόπο που σκέφτονται και ενεργούν οι επαγγελματίες του χώρου.
Ο Jack Trout είναι πρόεδρος της εταιρείας Trout & Partners, μιας αξιοσέβαστης εταιρείας συμβούλων μάρκετινγκ με ενεργή παρουσία σε πάνω από 13 χώρες και πελάτες σε μεγάλες επιχειρήσεις όπως οι: Ericsson, Merrill Lynch, KPMG Peter Marwick, AT&T, Procter&Gamble, IBM, Xerox, Tetra Pack, Southwest Airlines, και άλλες πολλές εταιρείες του Fortune 500. O Jack ξεκίνησε την αξιοθαύμαστη καριέρα του από τη General Electric και την Uniroyal μέχρις ότου συνδεθεί με έναν άλλο μεγάλο ειδικό του μάρκετινγκ, τον Al Ries όπου για περίπου 26 χρόνια δούλεψαν μαζί στην διαφημιστική και συμβουλευτική σε θέματα μάρκετινγκ εταιρεία που δημιούργησαν στην Νέα Υόρκη. Κατά τη περίοδο εκείνη οι δυο τους συνέγραψαν μερικά από τα καλύτερα βιβλία σε θέματα μάρκετινγκ που έχουν γραφτεί ποτέ, όπως τα κλασσικά πλέον: "Positioning: The Battle for your Mind", "Marketing Warface", "Bottom Up Marketing", "The 22 Immutable Laws of Marketing", κ.λπ.
Στο τελευταίο του βιβλίο που καλούμαι σήμερα να προλογίσω, ο Jack Trout με εξαιρετικά επιδέξιο και μεστό τρόπο αναλύει τα ζωτικής σημασίας θέματα στρατηγικής που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι σύγχρονοι μάρκετερς, όπως την επιβίωση, την διαφοροποίηση, την ηγεσία, την αντίληψη, την εξειδίκευση, τον ανταγωνισμό και την απλότητα. Ο ανταγωνισμός στις μέρες μας είναι σκληρός και αδυσώπητος και πλέον οι επιχειρήσεις δεν παλεύουν για να νικήσουν, παλεύουν για να επιβιώσουν. Σε όλους τους κλάδους σήμερα, οι επαγγελματίες του μάρκετινγκ ψάχνουν για την πλέον κατάλληλη στρατηγική που θα τους επιτρέψει να αποκτήσουν μεγαλύτερο μερίδιο στο μυαλό του καταναλωτή, να κατακτήσουν αγορές και να γίνουν ηγέτες. Η στρατηγική στο μάρκετινγκ έχει να κάνει με το πως θα επέλθει αυτή η νίκη και ο Jack Trout είναι "συνώνυμος" αυτής της στρατηγικής. Έτσι, στο βιβλίο αυτό ο Jack Trout αντλώντας υλικό από τις ανεξάντλητές του εμπειρίες που βίωσε και βιώνει στην αξιοθαύμαστη καριέρα του θα καθοδηγήσει όλους εμάς τους ανθρώπους των επιχειρήσεων και θα μας προσφέρει οδηγίες και πρακτικές λύσεις στην αντιμετώπιση της πρόκλησης για την χάραξη της κατάλληλης στρατηγικής για την επιβίωση και ανάπτυξη των επιχειρήσεών μας μέσα σε μια έντονα ανταγωνιστική και παγκοσμιοποιημένη πλέον αγορά.
Προσωπικά, αισθάνομαι ιδιαίτερα περήφανος που ο Jack μου εμπιστεύθηκε τη δουλειά του αλλά και για το γεγονός ότι με τιμά με την φιλία του. Είμαι ιδιαίτερα περήφανος που η εταιρεία μου, η ΠΡΟΘΕΣΗ ΑΕ μέσα σε διάστημα μικρότερο των δύο χρόνων κατόρθωσε να παρουσιάσει στην ελληνική γλώσσα σε συνεργασία με την ΙNTERBOOKS τέσσερα σημαντικά έργα διαπρεπών συγγραφέων, όπως εκείνα της Linda Richardson (Πωλήσεις), του John Kotter (Ηγεσία και Αλλαγή) και σήμερα του Jack Trout (Στρατηγική Μάρκετινγκ). Αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλα.
Το ταξίδι λοιπόν συνεχίζεται και σε λίγο καιρό, οι μεγάλες αυτές μορφές του επιχειρείν θα είναι κοντά μας. Ο Jack Trout αναμένεται στην Αθήνα στις 18-19 Οκτωβρίου 2006, όπου θα παρουσιάσει σε ειδική διημερίδα Στρατηγικής και Μάρκετινγκ σε συνεργασία με τον πατέρα του αντάρτικου Μάρκετινγκ, Conrad Jay Levinson, τα αγαπημένα του θέματα, όπως αυτά της διαφοροποίησης, του Μάρκετινγκ από κάτω προς τα πάνω, των εχθροπραξιών Μάρκετινγκ, κ.λπ. Το ταξίδι του 2006 για τους επα οντες του χώρου θα κλείσει ο πρώην συνεργάτης και συνέταιρος του Jack, Al Ries που μαζί με την Laura Ries θα αναλύσουν στις 3 Μα ου τις στρατηγικές του branding, του positioning και της διαφήμισης.
Τέλος, θα ήταν παράληψη αν δεν ευχαριστούσα από την καρδιά μου όσους συνετέλεσαν στην έκδοση του βιβλίου αυτού. Συγκεκριμένα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον φίλο μου και συνεργάτη Κώστα Αλεξανδράκη που πάντα με σπρώχνει στα δύσκολα μιας και εκεί βρίσκεται η πρόκληση, τον Ανδρέα Σοκοδήμο για τη μετάφραση των κειμένων, την Φωτεινή Σιβρίδου για τη γλωσσική επιμέλεια, καθώς και τον φίλο μου Στάθη Νικητόπουλο, τον διευθυντή της INTERBOOKS, για την προσοχή του στη λεπτομέρεια. Πρέπει τέλος να τονιστεί πως την επιμέλεια της απόδοσης των εννοιών, των νοημάτων και της ορολογίας είχε ο υπογράφων. Άρα και την ευθύνη για το αποτέλεσμα.
Είμαι σίγουρος πως θα βρείτε το βιβλίο αυτό εξαιρετικά ενδιαφέρον. Χαρείτε το!

Βασίλης Νικολάου Τσάρας,
Πρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος
ΠΡΟΘΕΣΗ Σύμβουλοι Επιχειρήσεων ΑΕ
Αθήνα, 2006ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Ήταν ένα μεγάλο ταξίδι.
Ξεκινώντας από τη General Electric και περνώντας μέσα από εκατοντάδες εταιρείες στις ΗΠΑ και σε ολόκληρη την υφήλιο, μου δόθηκε η σπάνια ευκαιρία να καταλάβω τι σημαίνει επιτυχία ή αποτυχία στο χώρο των επιχειρήσεων.
Τις παρατηρήσεις μου αυτές τις κατέγραψα προσεκτικά και τις παρουσίασα μέσα σε δέκα βιβλία και ατέλειωτες διαλέξεις σε χιλιάδες στελέχη επιχειρήσεων σε κάθε γωνιά της γης.
Αυτό που έμαθα επανειλημμένως είναι ότι η επιτυχία δεν έγκειται στην ύπαρξη των κατάλληλων προσώπων, της κατάλληλης στάσης, των κατάλληλων εργαλείων, των κατάλληλων προτύπων ρόλων, ή του κατάλληλου οργανισμού. Όλα αυτά βοηθούν, αλλά δεν σε πηγαίνουν στην κορυφή.
Το μυστικό της επιτυχίας είναι να διαθέτεις την κατάλληλη στρατηγική.
Αυτό συμβαίνει επειδή η στρατηγική καθορίζει την ανταγωνιστική πορεία, η στρατηγική υπαγορεύει τον σχεδιασμό προϊόντος, η στρατηγική μας λέει πώς να επικοινωνούμε εσωτερικά και εξωτερικά, η στρατηγική μας λέει πού να εστιάσουμε την προσοχή μας.
Γι' αυτό είναι τόσο σημαντικό να καταλάβουμε τι σημαίνει η στρατηγική. Όσο καλύτερα καταλάβουμε τη στρατηγική, τόσο καλύτερα θα μπορούμε να επιλέξουμε την κατάλληλη στρατηγική για την επιτυχία. Αλλά και αντίστροφα, όσο καλύτερα θα μπορούμε να αποφύγουμε το μεγάλο πρόβλημα, τόσο πιο εύκολο θα είναι να επιβιώσουμε στην εποχή του ανελέητου ανταγωνισμού που ζούμε σήμερα.
Σε αυτό το θέμα δεν παρατηρήθηκε έλλειψη συμβουλών. Μέσα στα τριάντα τελευταία χρόνια γράφτηκαν 21.955 βιβλία με θέμα τον στρατηγικό σχεδιασμό και το μάρκετινγκ. Ένας συγγραφέας μιλούσε για διατηρήσιμο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Ένας άλλος μιλούσε για τη σπουδαιότητα των ειδικών μελετών. Ένας τρίτος έλεγε ότι οι ειδικές μελέτες δεν πρέπει να υπαγορεύουν τη στρατηγική μας. Και φυσικά είναι τεράστια η ειδική ορολογία με όρους όπως δυναμικό πλεονέκτημα, συνδυαστική ανάλυση, ανταγωνιστική δυναμική, συνεξέλιξη, και ο προσφιλής σε μένα όρος, διατηρήσιμο ανταγωνιστικό μειονέκτημα. Όλα αυτά όμως το μόνο που κατορθώνουν είναι να προξενούν σύγχυση.
Όμως εκείνο που χειροτερεύει ακόμα περισσότερο την κατάσταση είναι το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιοι που λένε ότι άλλο πράγμα είναι η στρατηγική και άλλο το μάρκετινγκ. Πάντως είναι αλήθεια ότι πρέπει να συνδυαστούν, αν θέλουμε να πετύχουμε. Το μάρκετινγκ είναι αυτό που οδηγεί την επιχειρηματική δραστηριότητα. Μια άριστη επιχειρησιακή στρατηγική χωρίς το κατάλληλο μάρκετινγκ συχνά αποτυγχάνει μέσα σε ένα άκρως ανταγωνιστικό κόσμο. Για να το αντιληφθείτε καλύτερα αυτό, δείτε το παρακάτω παράδειγμα:

Μια μικρή επιχείρηση λογισμικού ανακάλυψε μια καλύτερη μέθοδο παρακολούθησης της διαχείρισης έργων. Χρησιμοποιεί μια διαφορετική μεθοδολογία που ασχολείται με τις αβεβαιότητες που χαρακτηρίζουν τα περισσότερα έργα. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η εταιρεία αυτή έχει μια στρατηγική ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος με ένα ανώτερο προϊόν. Το μόνο που έχει να κάνει η διοίκηση είναι να παραδώσει το προϊόν στα στελέχη του τμήματος μάρκετινγκ και να τους υποδείξει να μιλούν στον κόσμο γι' αυτό το θαυμάσιο λογισμικό και γιατί είναι καλύτερο. Η μέθοδος αυτή θα αποτύχει.
Το πρόβλημα είναι ότι η συγκεκριμένη εταιρεία έχει δύο πολύ μεγάλους, εδραιωμένους ανταγωνιστές, αλλά και κάποιους μικρότερους. Αυτοί θα σπεύσουν να επιτεθούν στη μικρή αυτή εταιρεία και θα επιχειρήσουν να την αποκλείσουν από το παιχνίδι. Η στρατηγική τους θα είναι να κάνουν τους πελάτες τους να προβληματιστούν με το ενδεχόμενο να στηρίξουν τη διαχείριση των έργων τους σε μια άγνωστη εταιρεία. Για να συμμετάσχει στο παιχνίδι η εταιρεία αυτή πρέπει να επινοήσει ένα πρόγραμμα μάρκετινγκ που θα χωροθετεί το νέο λογισμικό της, ως Το επόμενης γενιάς λογισμικό διαχείρισης έργων. Όλες οι ενέργειες της εταιρείας πρέπει να στέλνουν αυτό το μήνυμα στο μυαλό των πελατών της. Η καθιέρωση αυτής της αντίληψης περί νέας γενιάς θα αποτελέσει το κλειδί της επιτυχίας ή της αποτυχίας της. Αυτό θα αντισταθμίσει τους φυσικούς προβληματισμούς για την ενασχόληση με κάτι άγνωστο. Ταυτόχρονα, κανένας δεν θέλει να αγοράσει κάτι που εκλαμβάνεται ως παρωχημένο προϊόν.


Όπως μπορείτε να αντιληφθείτε από αυτό το παράδειγμα, το μάρκετινγκ αυτού του βελτιωμένου λογισμικού της επόμενης γενιάς εκμεταλλεύτηκε μια βασική αρχή χωροθέτησης σύμφωνα με την οποία είναι καλύτερα να είσαι πρώτος παρά να είσαι καλύτερος. Το μάρκετινγκ είναι αυτό που υπαγορεύει την επιχειρησιακή στρατηγική. Συνεπώς ο ορισμός που δίνω στη στρατηγική είναι ο εξής: αυτό που σε κάνει μοναδικό και αυτό που είναι η καλύτερη μέθοδος να εμφυτεύσεις αυτή τη διαφορά στο μυαλό των πελατών και των υποψήφιων πελατών σου.
Σε αυτό το παράδειγμα η νέα μορφή λογισμικού που έλυνε το πρόβλημα της αβεβαιότητας ήταν μοναδική. Η έννοια της επόμενης γενιάς ήταν η καλύτερη οδός για τη διείσδυση στο μυαλό των παραγόντων της αγοράς.
Παρόλο που έχω γράψει πάρα πολλά για την επιτυχία και την αποτυχία, ποτέ δεν επικέντρωσα την προσοχή μου στην ουσία της καλής στρατηγικής. Γι' αυτό και έψαξα στο παρελθόν και πήρα από τα πολλά βιβλία μου τις βασικές κατευθυντήριες γραμμές που οδηγούν στην πραγματοποίηση της κατάλληλης κίνησης. Σε αντίθεση με αυτά που έκανα συνήθως, τα παραδείγματα που δίνω είναι λίγα και οι αναφορές στις ειδικές μελέτες δεν είναι εκτενείς. Στην πλειοψηφία τους είναι οι πιο σημαντικές αρχές που αξίζει να ακολουθήσει κάποιος.
Είναι μια σύντομη περιπλάνηση σε όσα έμαθα σχετικά με τη στρατηγική στη διάρκεια της μακράς περιήγησής μου στον κόσμο των επιχειρήσεων.

Jack Trout

Αυτό το βιβλίο προστέθηκε στον κατάλογό μας την 11 Τετάρτη, Οκτώβριος 2006.
Κριτικές
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το βιβλίο αγόρασαν επίσης
ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (MANAGEMENT)
ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (MANAGEMENT)
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
MEGASERVICE 59 ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
MEGASERVICE 59 ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ
ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ
ΑΝΕΞΟΔΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
ΑΝΕΞΟΔΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ
ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ
ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ
ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ
Καλάθι αγορών  Περισσότερα
1 x ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΩΝ
1 x ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
1 x ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
1 x ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ
1 x ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΠΡΟ-ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ
1 x ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ
1 x ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ
1 x ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ
1 x ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ
1 x ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ
1 x ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ
1 x ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ
1 x ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ
1 x ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ
1 x ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ
1 x ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ
354.04EUR
Δωρεάν Αποστολή
Προβολή Καλαθιού
ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ
Σύνδεση
Διεύθυνση E-Mail:
Κωδικός:

Εγγραφή
Υπενθύμιση Κωδικού
Ειδοποιήσεις Περισσότερα
ΕιδοποιήσειςΘέλω ειδοποιήσεις για αλλαγές του βιβλίου ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΤΑ JACK TROUT
Newsletter
Σημείωση: Αν είστε μέλος συνδεθείτε για να γραφτείτε στη Λίστα Ενημερώσεων.

E Mail

Το όνομά σαςΑποστολές και Επιστροφές |  Όροι Χρήσεως-Πληρωμές | Προσωπικά Δεδομένα |  Η Εταιρεία | Συχνές Ερωτήσεις (FAQ) | Δωροεπιταγές | Επικοινωνία |


ΧΑΡΤΗΣ


Copyright © 2007 octana
Powered by octana