Εκδόσεις Interbooks

εκδόσεις INTERBOOKS
ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ 51
106 81 ΑΘΗΝΑ
T. 2103633629
F. 2103612010
info@interbooks.gr

  Κατάλογος » MARKETING » 033-002 στις τιμές περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ  
Συγγραφείς
Κατηγορίες Βιβλίων
 ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 


 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 


 ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ


 ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ


 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ


 ΧΡΗΜΑΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ


 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ και ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ


 ΔΙΚΑΙΟΥ


 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 


 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ


 ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ


 ΧΡΗΜΑΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ


 ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ


 MARKETING


 ΠΩΛΗΣΕΩΝ


 ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ


 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ


 ΑΓΓΛΙΚΩΝ


 ΛΕΞΙΚΑ


 ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ


 ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ


 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Νέα Βιβλία Περισσότερα
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΔΕΣΜΑΤΩΝ
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΔΕΣΜΑΤΩΝ
21.20EUR
Αναζήτηση
 
Χρησιμοποιήστε λέξεις κλειδιά για την αναζήτηση
(isbn με παύλες).
Προχωρημένη αναζήτηση
Η ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΠΕΛΑΤΗ
[033-002]
14.84EUR
Περιεχόμενα
Περιεχόμενα-Η ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΠΕΛΑΤΗ
Ενδεικτικό
Κεφάλαιο
Ενδεικτικό Κεφάλαιο-Η ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΠΕΛΑΤΗ
Προϋποθέσεις-Παράγοντες-Στρατηγικές


Συγγραφέας
ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Χ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


isbn 960-390-135-0
Έκδοση 2004
Σελίδες 184


Δείτε το στον ΕΥΔΟΞΟ

Είναι γεγονός ότι οι υπηρεσίες αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος της οικονομίας των ανεπτυγμένων χωρών τόσο σε όρους ακαθάριστου εθνικού εισοδήματος όσο και σε όρους απασχόλησης. Η σημασία των υπηρεσιών στην Εθνική Οικονομία σε συνδυασμό με την εντατικοποίηση του ανταγωνισμού στις αγορές των υπηρεσιών τα τελευταία είκοσι χρόνια είχε ως αποτέλεσμα να θεωρείται σήμερα το Μάρκετινγκ Υπηρεσιών ένα ξεχωριστό θέμα μελέτης μέσα στα πλαίσια της επιστήμης του Μάρκετινγκ. Παρά τη σημασία του Μάρκετινγκ Υπηρεσιών στην Εθνική Οικονομία και την ύπαρξη εκτεταμένης σχετικής βιβλιογραφίας στο εξωτερικό, στη χώρα μας πολύ πρόσφατα άρχισε να μελετάται και να ερευνάται το σοβαρό αυτό θέμα. Η παρούσα έκδοση, που εστιάζει ττις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, έρχεται να συνεισφέρει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην ανάπτυξη της σχετικής με τις υπηρεσίες βιβλιογραφίας του Μάρκετινγκ στη χώρα μας. Πρόκειται για ένα υψηλής εγκυρότητας σημείο αναφοράς για τους σημερινούς και μελλοντικούς διευθυντές χρηματοπιστωτικών οργανισμών. Βασιζόμενος στα αποτελέσματα ερευνών που διεξήχθησαν τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ο συνάδελφος Κώστας μας παρουσιάζει με έναν απλό και κατανοητό τρόπο τι πρέπει να κάνουν οι Τράπεζες για να εφαρμόσουν τη βασική φιλοσοφία του Μάρκετινγκ που είναι η απόκτηση και η διατήρηση ικανοποιημένων και αφοσιωμένων πελατών.

Γιώργος Αυλωνίτης
Καθηγητής ΜάρκετινγκΤμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας Οικονομικού Πανεπιστημίου ΑθηνώνΚαθώς η σύγχρονη ελληνική τραπεζική αγορά ωριμάζει, η διατήρηση της υπάρχουσας πελατείας είναι στρατηγικά πιο σημαντική από την απόκτηση νέας. Για να γίνει όμως αυτό απαιτείται κυρίως η ανάπτυξη εύστοχων μηχανισμών διαρκούς καλλιέργειας και ανάπτυξης σχέσεων με τους πελάτες, κάτι βέβαια που προϋποθέτει βαθειά γνώση της συμπεριφοράς τους. Στα πλαίσια αυτό, το νέο βιβλίο του συναδέλφου Κ. Λυμπερόπουλου βοηθά στην ούτως ή άλλως δύσκολη κατανόηση της συμπεριφοράς του τραπεζικού πελάτη με τελικό ζητούμενο την άσκηση πιο αποτελεσματικής τραπεζικής διοίκησης.

Πέτρος Γ. Μάλιαρης
Καθηγητής Μάρκετινγκ Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστημίου ΠειραιώςΜε δεδομένο to συνεχώς εκτεινόμενο και ραγδαίο εξελισσόμενο ανταγωνισμό στον τραπεζικό χώρο, η διαρκής μελέτη και η κατανόηση της συμπεριφοράς του τραπεζικού καταναλωτή αποτελούν την απαραίτητη βάση ανάπτυξης αποτελεσματικών στρατηγικών Μάρκετινγκ για τις τράπεζες. Σ' αυτή την κατεύθυνση, με το βιβλίο του -Η Αγοραστική Προσήλωση του Τραπεζικού Πελάτη-, ο Κώστας Λυμπερόπουλος εξετάζει σε βάθος το θεμελιώδους σημασίας θέμα της προσήλωσης, καταφέροντας με τρόπο απλό, σαφή και άρτιο να προσφέρει πρακτική γνώση και πληροφόρηση τόσο στον φοιτητή του αντικειμένου όσο και στο τραπεζικό στέλεχος λήψης αποφάσεων Μάρκετινγκ.

Γιώργος Ι. Σιώμκος
Καθηγητής Μάρκετινγκ & Πρόεδρος Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Οικονομικού Πανεπιστήμιου ΑθηνώνΟ Κώστας Λυμπερόπουλος, παρουσιάζει στον αναγνώστη με μεθοδικό και αναλυτικό τρόπο, το αντικείμενο της συμπεριφοράς του τραπεζικού πελάτη. Η παρουσίαση του εμπλουτίζεται με πολλές βιβλιογραφικές αναφορές και παραδείγματα. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον επισημαίνεται στον αναγνώστη, η ση μασιά της ικανοποίησης του πελάτη, οι διαφορές διαστάσεως της, όπως και η διοίκηση των πελατειακών σχέσεων σε μια εποχή που ο πελατειοκεντρικός προσανατολισμός της τράπεζας, παραμένει η κυριότερη πηγή ανταγωνιστικού και διατηρήσιμου πλεονεκτήματος. Το βιβλίο είναι εξαιρετικά χρήσιμο για τους σπουδαστές και τα στελέχη του τραπεζικού μάρκετινγκ και συμβάλλει στη διάχυση γνώσης σε ένα χώρο που υπάρχει σημαντικό κενό.

Γιώργος Πανηγνράκης
Καθηγητής Μάρκετινγκ Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Οικονομικού Πανεπιστημίου ΑθηνώνΑυτό το βιβλίο προστέθηκε στον κατάλογό μας την 30 Σάββατο, Ιούλιος 2005.
Κριτικές
Καλάθι αγορών  Περισσότερα
1 x ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΩΝ
1 x ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
1 x ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
1 x ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ
1 x ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΠΡΟ-ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ
1 x ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ
1 x ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ
1 x ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ
1 x ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ
1 x ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ
1 x ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ
1 x ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ
1 x ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ
1 x ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ
1 x ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ
1 x ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ
354.04EUR
Δωρεάν Αποστολή
Προβολή Καλαθιού
ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ
Σύνδεση
Διεύθυνση E-Mail:
Κωδικός:

Εγγραφή
Υπενθύμιση Κωδικού
Ειδοποιήσεις Περισσότερα
ΕιδοποιήσειςΘέλω ειδοποιήσεις για αλλαγές του βιβλίου Η ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΠΕΛΑΤΗ
Newsletter
Σημείωση: Αν είστε μέλος συνδεθείτε για να γραφτείτε στη Λίστα Ενημερώσεων.

E Mail

Το όνομά σαςΑποστολές και Επιστροφές |  Όροι Χρήσεως-Πληρωμές | Προσωπικά Δεδομένα |  Η Εταιρεία | Συχνές Ερωτήσεις (FAQ) | Δωροεπιταγές | Επικοινωνία |


ΧΑΡΤΗΣ


Copyright © 2007 octana
Powered by octana