Εκδόσεις Interbooks

εκδόσεις INTERBOOKS
ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ 51
106 81 ΑΘΗΝΑ
T. 2103633629
F. 2103612010
info@interbooks.gr

  Κατάλογος » ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ » 009-013 στις τιμές περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ  
Συγγραφείς
Κατηγορίες Βιβλίων
 ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 


 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 


 ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ


 ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ


 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ


 ΧΡΗΜΑΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ


 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ και ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ


 ΔΙΚΑΙΟΥ


 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 


 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ


 ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ


 ΧΡΗΜΑΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ


 ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ


 MARKETING


 ΠΩΛΗΣΕΩΝ


 ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ


 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ


 ΑΓΓΛΙΚΩΝ


 ΛΕΞΙΚΑ


 ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ


 ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ


 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Νέα Βιβλία Περισσότερα
LANGUAGE POLICY AND TRANSLATION IN THE EUROPEAN UNION AND WORLD ORGANISATIONS
LANGUAGE POLICY AND TRANSLATION IN THE EUROPEAN UNION AND WORLD ORGANISATIONS
21.20EUR
Αναζήτηση
 
Χρησιμοποιήστε λέξεις κλειδιά για την αναζήτηση
(isbn με παύλες).
Προχωρημένη αναζήτηση
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
[009-013]
22.26EUR
Περιεχόμενα
Περιεχόμενα-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Ενδεικτικό
Κεφάλαιο
Ενδεικτικό Κεφάλαιο-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Συγγραφέας
ΚΙΟΧΟΣ Α. ΠΕΤΡΟΣ


isbn 960-390-060-5
Έκδοση 1999
Σελίδες 312


Δείτε το στον ΕΥΔΟΞΟ

Το βιβλίο αυτό, με τίτλο -Οικονομική της Διοίκησης-, εκδίδεται για τρίτη φορά και αποτελεί προϊόν βελτιωμένης και αυξημένης ύλης της πρώτης και δεύτερης έκδοσης. Η πρώτη έκδοση έγινε το 1985 και η δεύτερη το 1990 με διαφορετικό εκδότη και με πολλές επανεκδόσεις, και ακολουθεί σήμερα η τρίτη έκδοση από τον εκδοτικό οίκο Interbooks.Σκοπός του παρόντος βιβλίου είναι να αναπτύξει και να διευρύνει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ικανότητα των Διευθυντών των Επιχειρήσεων στην κατανόηση και ανάλυση των καθημερινών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και μάλιστα σε σχέση με τον μεγάλο ανταγωνισμό και να καταστήσει ορθολογικότερες τις επιχειρηματικές αποφάσεις, ώστε να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της επιχείρησης, την επίτευξη των στόχων της και της αποστολής της, τη μεγιστοποίηση του κέρδους και τη διοίκηση των επιχειρηματικών κινδύνων (Risk Management).
Το βιβλίο αυτό, που αποτελεί προϊόν μιας μακροχρόνιας συγγραφικής και διδακτικής πείρας, απευθύνεται βασικά στους σπουδαστές των ΤΕΙ του τμήματος Διοίκησης και γράφτηκε σύμφωνα με το προβλεπόμενο αναλυτικό πρόγραμμα του μαθήματος -Οικονομική της Διοίκησης-.
Η όλη εργασία χωρίζεται σε δεκαεπτά κεφάλαια. Στο πρώτο κεφάλαιο δίνεται η έννοια της Οικονομικής της Διοίκησης και η χρησιμότητα αυτής. Το δεύτερο κεφάλαιο ασχολείται με την αριστοποίηση για την επιλογή της καλύτερης απόφασης που σχετίζεται με την επιδίωξη της επιχείρησης. Το τρίτο κεφάλαιο ασχολείται με τη ζήτηση του προϊόντος της επιχείρησης και τις δυνάμεις που μπορούν να τη μεταβάλλουν. Το τέταρτο κεφάλαιο ασχολείται με τις μορφές αγοράς και την τιμολόγηση. Το πέμπτο κεφάλαιο ασχολείται με τον έλεγχο των τιμών και με την Αντιτράστ πολιτική. Το έκτο κεφάλαιο ασχολείται με τη θεωρία του κόστους. Το έβδομο κεφάλαιο ασχολείται με την αξιολόγηση των επενδύσεων. Το όγδοο κεφάλαιο ασχολείται με τις τεχνικές των οικονομικών προγνώσεων. Το ένατο κεφάλαιο ασχολείται με την ανάλυση των κινδύνων των επιχειρήσεων και των επενδύσεων. Το δέκατο κεφάλαιο ασχολείται με τον προγραμματισμό και τον έλεγχο. Το ενδέκατο κεφάλαιο ασχολείται με τον χρηματοοικονομικό προγραμματισμό της επιχείρησης. Το δωδέκατο κεφάλαιο ασχολείται με την εσωτερική και εξωτερική χρηματοδότηση της επιχείρησης. Το δέκατο τρίτο κεφάλαιο ασχολείται με το χρηματιστήριο και τις χρηματιστηριακές συναλλαγές. Το δέκατο τέταρτο κεφάλαιο ασχολείται με τη στρατηγική των επιχειρήσεων. Το δέκατο πέμπτο κεφάλαιο ασχολείται με το Γραμμικό Προγραμματισμό. Το δέκατο έκτο κεφάλαιο ασχολείται με τη θεωρία της παραγωγής. Τέλος το δέκατο έβδομο κεφάλαιο ασχολείται με τη διάρθρωση της αγοράς και τη θεωρία τιμών.

Αυτό το βιβλίο προστέθηκε στον κατάλογό μας την 30 Δευτέρα, Μάιος 2005.
Κριτικές
Καλάθι αγορών  Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 70.00EUR
Σύνδεση
Διεύθυνση E-Mail:
Κωδικός:

Εγγραφή
Υπενθύμιση Κωδικού
Ειδοποιήσεις Περισσότερα
ΕιδοποιήσειςΘέλω ειδοποιήσεις για αλλαγές του βιβλίου ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Newsletter
Σημείωση: Αν είστε μέλος συνδεθείτε για να γραφτείτε στη Λίστα Ενημερώσεων.

E Mail

Το όνομά σαςΑποστολές και Επιστροφές |  Όροι Χρήσεως-Πληρωμές | Προσωπικά Δεδομένα |  Η Εταιρεία | Συχνές Ερωτήσεις (FAQ) | Δωροεπιταγές | Επικοινωνία |


ΧΑΡΤΗΣ


Copyright © 2007 octana
Powered by octana